Koulutukset

Alhaalla klikattavissa kokous/koulutuspäivän ohjelma ja ilmoittautumisohjeet sinne. Ilmoittautuminen 15.3.19 mennessä.

Sääntömääräinen kevätkokoulus

2.2.19

8.4.19 päivän ohjelmasta etukäteistietoa. Yksi luentoaiheista tulee olemaan hyvinkin ajankohtainen eli Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö; milloin epäillä ja miten toimia. Ilmoittautuminen päivään siis vaaditaan – muistathan edelleen huolehtia jäsenmaksusi kuntoon, koska päivä on vain jäsenille. Ilmoittautumisohjeet myöhemmin ja todellakin tilan vuoksi osanottajamäärä on rajallinen.

24.1.19 Koulutusta tulossa Helsingissä 8.4.19 klo 13-19 pidettävän sääntömääräisen kevätkokouksen yhteydessä. Aiheet vielä harkinnassa, joten halutessasi voit niihin vaikuttaa. Päivä on jäsenille maksuton,  mutta vaatii ilmoittautumisen. Tilan vuoksi osanottajamäärä on rajallinen, joten senkin vuoksi ole valppaana lisäinfosta. Päivä sisältää ruokailun. Päivään liittyvistä asioista pyrimme infoamaan lisää mahdollisimman pian. Muistathan huolehtia jäsenmaksusi kuntoon. /rko

Lokakuu -18

Suunniteltu marraskuun koulutus on valitettavasti jouduttu perumaan liian vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Nyt viimeistään toivomme jokaisen jäsenen aktiivisuutta yhdistyksen toiminnan jatkumisen turvaamiseksi.

Kaikki apu sivuille kirjoittamisen, uusien ideoiden, uusien jäsenten hankkimisen ja kaiken muun mahdollisen aktiivisuuden muodossa on enemmän kuin tärkeää.