Koulutukset

HUOM! Laittakaapa kalenteriin merkintä 15.11.19 LaPisKan syyskoulutuspäivä Helsingissä Paasitornissa. Ohjelmasta tarkemmin, kunhan saamme viimeisistäkin luennoitsijoista varmistuksen, mutta monista mielenkiintoisista aiheista mainittakoon ainakin jo varmistunut asiantuntijaluento ”Miten virittää lapsen motivaatiota hoitoon sitoutumiseen”.

Pyrimme saamaan ohjelman mahdollisimman pikaisesti jakoon. Ilmoittautumiset alkavat 1.9.19 ja ne voi tehdä LaPisKan sivuilla. Mutta tarkemmin asiasta hieman myöhemmin.

Nauttikaamme auringosta ja lämmöstä sekä juhannustaioista toivottelee riitta koppeli 17.6.19

Alhaalla klikattavissa 8.4.19 pidettävän sääntömääräisen kevätkokouksen/koulutuspäivän ohjelma ja ilmoittautumisohjeet sinne. Ilmoittautuminen 15.3.19 mennessä.

Sääntömääräinen kevätkokous

2.2.19

8.4.19 päivän ohjelmasta etukäteistietoa. Yksi luentoaiheista tulee olemaan hyvinkin ajankohtainen eli Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö; milloin epäillä ja miten toimia. Ilmoittautuminen päivään siis vaaditaan – muistathan edelleen huolehtia jäsenmaksusi kuntoon, koska päivä on vain jäsenille. Ilmoittautumisohjeet myöhemmin ja todellakin tilan vuoksi osanottajamäärä on rajallinen.

24.1.19 Koulutusta tulossa Helsingissä 8.4.19 klo 13-19 pidettävän sääntömääräisen kevätkokouksen yhteydessä. Aiheet vielä harkinnassa, joten halutessasi voit niihin vaikuttaa. Päivä on jäsenille maksuton,  mutta vaatii ilmoittautumisen. Tilan vuoksi osanottajamäärä on rajallinen, joten senkin vuoksi ole valppaana lisäinfosta. Päivä sisältää ruokailun. Päivään liittyvistä asioista pyrimme infoamaan lisää mahdollisimman pian. Muistathan huolehtia jäsenmaksusi kuntoon. /rko

Lokakuu -18

Suunniteltu marraskuun koulutus on valitettavasti jouduttu perumaan liian vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Nyt viimeistään toivomme jokaisen jäsenen aktiivisuutta yhdistyksen toiminnan jatkumisen turvaamiseksi.

Kaikki apu sivuille kirjoittamisen, uusien ideoiden, uusien jäsenten hankkimisen ja kaiken muun mahdollisen aktiivisuuden muodossa on enemmän kuin tärkeää.